3 hurtige til at skrive et godt blogindlæg

God struktur

Start med at finde på en god struktur. En god guideline er, at der skal være en god titel, som får folk til at klikke, links til de ting/emner du nævner i indlægget og sidst men ikke mindst er det en god idé at opfordre folk til engagement i bunden. Dette er omridset, og så skal du naturligvis have noget på hjertet, som du vil dele og kan skrive lidt om.

Kategorier

Husk at bruge kategorier til at inddele dine indlæg. Hvis du f.eks. er livsstilsblogger, kan du lave kategorier ud fra hvilken type indlæg du laver. Laver du rejsetips indlæg, men også opskrifter kan det være en idé med flere kategorier som: ”Rejser” og ”opskrifter” så læserne kan sortere dine indlæg efter det de finder relevant. Herunder kan du bruge tags til at fortælle dine læsere, og Google, hvad det er for et indlæg. Under rejse kan du f.eks. tagge Europa, Spanien, Madrid.

Overskrifter

Husk at bruge dine H1, H2 og H3 overskrifter i dine indlæg. I disse overskrifter er det vigtigt at have et fokusord med, da overskriften ellers hurtigt kan være spildt. I dette indlæg er ”Sådan skriver du et godt blogindlæg” H1’eren, og ”God struktur”, ”Kategorier” og ”Overskrifter” er H2. Disse strukturerer indholdet for læseren, men er også med til at fortælle Google, hvad indholdet handler om. Så når Google læser i H1’eren, at det er noget med blogindlæg og samtidig kan linke det til struktur, kategorier og overskrifter går det hele op i en højere enhed.

kommentar til blogindlæg

Der er ikke en fuldendt håndbog i at skrive et godt indlæg, men der er flere guidelines man kan prøve at følge. Der er såmænd mange større bloggere som ikke følger nogen guideline, men alligevel er enormt populære. Dette betyder blot, at det ikke er nøglen til succes, men blot nogle brugbare tips.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *