Hyg dig ved poolen, og lav dette

ANNONCE

Ferier ved poolen er for mange lig med ren afslapning. Man er rejst væk fra arbejdet og hjemmets daglige gøremål, og nu er det tid til at nyde familien, vennerne eller partneren. Badetøjet tages på, man lægger sig i solsengen og mærker, hvordan solens stråler varmer kroppen. Efter et par timer i solen er det tid til at blive afkølet, og dette gøres enten gennem en lækker, kold drink eller en tur i poolen. Nu er man igen klar til solens stråler, hvor timerne flyver igen. Men hvad skal man egentlig give sig til, når man ligger ved poolen? Dette kan du læse mere om her. 

Spil på tabletten eller mobilen

Uanset om du har adgang til internet eller ej, kan du også vælge at spille spil på mobilen eller din tablet. Har du ikke internet, vil det være en god idé at hente en masse spil inden, som ikke kræver internetforbindelse. Har du derimod mulighed for at gå online, kan du slappe af med spil såsom Sudoku, ordlege, arkade, strategi eller online spilleautomater. Du kan for eksempel afprøve free spins uden indbetaling, hvor du har mulighed for at vinde lidt ekstra penge til ferien.

Læs en spændende bog

Selvom det er en klassiker, skal den selvfølgelig med på listen. En af de mest almindelige ting at lave ved poolen er at læse en spændende bog. Her bliver man revet ind i et andet univers, hvor man lærer en masse fantastiske karakterer at kende. At ligge ved poolen er det perfekte læsetidspunkt, da man ikke har mange forstyrrelser omkring sig. Så sæt dig godt tilrette, og begynd at læse en bog. 

Stream film og serier

Streaming er det nye sort, og dette kan du også gøre ved poolen. Du kan logge dig på hotellets wi-fi eller downloade serierne og filmene hjemmefra. På den måde bliver du underholdt, mens du får farve på kroppen. Ønsker du at være lidt social med dem omkring dig, kan I sætte den samme serie eller film på samtidig. Herved føles det som om, at I ser den samme film eller serie sammen. 

Spil fysiske spil sammen

Har du brug for at være social ved poolen, kan du medbringe et lille spil. Dette kan være et brætspil, terninger eller et kortspil. Herefter kan I dyste i diverse udfordringer, hvor konkurrenceevnen virkelig sættes på prøve. For at gøre spillene endnu sjovere, kan I spille om, hvem der giver næste drink, eller hvem der betaler aftensmaden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *