Skriv en god blogkommentar

kommentarNår man færdes i blogland, som vi kalder det, falder man tit over indlæg, hvor man gerne vil sige noget til bloggeren efter at have læst det. Dette er en rigtig god idé, særligt hvis man også selv er blogger. Det er nemlig en måde at få trafik til sin egen blog også, og vise hvem man er. Herunder finder du et par gode råd, hvis du gerne vil lære at skrive en god kommentar, eller blot ønsker at blive bedre til det.

Undgå reklame i din kommentar

Rigtig mange nye bloggere har det med at skrive deres blog i kommentarfeltet, hvilket ofte er til stor irritation for den blogger, som man kommenterer hos. Det er et irritationsmoment for bloggere af to årsager. Den ene er, at de gerne vil publicere din kommentar, som sikkert er velment og med godt indhold. Desværre kan de blive nødt til at slette den pga. din reklame for egen blog, da de ikke synes, at det skal være i deres kommentar feed. Ikke alle CMS systemer tillader bloggere at rette i de kommentarer der kommer ind, så det er enten eller når der publiceres kommentarer – alt eller intet.

kommentar til blogindlæg

Hvis bloggeren gerne vil ind og kigge på din blog, så skal han eller hun nok selv trykke på dit navn og finde den. Hvis du har noget mere på hjerte kan du jo også altid sende en mail til bloggeren med informationerne.

Et sidste råd er at holde kommentarerne i en længde, der passer til indlægget. Er det et indlæg med et billede af en neglelak kan det være rigeligt med et ”hvor er den flot” eller ”smukt”, men hvis det er et længere indlæg med personlige tanker, kan det være godt med en længere kommentar, hvor du viser, at du har læst hvad der står i indlægget og ikke blot lægger en kommentar for at gøre det.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *